دانشکده علوم قرآنی مراغه

دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم . University of Quranic Sciences and Thoughts

تصوير استاتيك

دانشکده علوم قرآنی مراغه

دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم . University of Quranic Sciences and Thoughts

ساعت و تاريخ

تور تایلند
دانشکده علوم قرآنی مراغه

- آذربایجــان شرقـی. شهرستان مراغـه
- دانشکده علـوم قرآنـی مراغـه
- کدپستـی: 5514884179
- 37250995 041 دورنگار: 37237300 041

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

اسلاید شو

تماس با ما

اوقات شرعی

گالری عکس

گالری تصاویر قرآن آنلاین

اسلاید شو

يكشنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۵، ۰۹:۴۰ ق.ظ

کارگاه آموزشی

دانشکده علوم قرآنی مراغهبرگزاری کارگاه آموزشی، با عنوان:

خطرات فضای مجازی

در راستای افزایش بینش و آگاهی دانشجویان در خصوص فضای مجازی، کارگاه آموزشی با موضوع: خطرات فضای مجازی، با همکاری پلیس فتای شهرستان، در سالن اجتماعات دانشکده علوم قرآنی مراغه، برگزار گردید. تهدیدهای فضای مجازی- اهداف دشمن از ایجاد فضای مجازی و آسیب‌های آن- نشانه‌های اعتیاد به اینترنت و راهکارهای درمان- هشدارهای لازم در مورد گوشیهای اندروید و ذخیره عکس های شخصی و هشدار در مورد کارتهای بانکی، از موضوعات مورد طرح در این کارگاه بود.

 

...

جناب سرهنگ راستی، فرماندهی محترم پلیس فتای شهرستان و جناب سروان مسعودی، کارشناس پلیس فتا، مسائل زیر را مورد بررسی قرار دادند:

تهدیدهای فضای مجازی:

از تهدیدهای فضای مجازی، اعتیاد به این فضا و قطع ارتباط با دنیای حقیقی است، دنیای حقیقی را راه می کنیم و می چسبیم به دنیای مجازی که سرابی بیش نیست و ارتباط با اقوام و خویشان و خانواده را رها می کنیم و در فضای مجازی سردرگم به دنبال محرم اسرار می گردیم، غافل از اینکه محرم اسرار خانواده هست و زندگی در فضای مجازی واقعی نیست و یک سراب است که باید تا حد امکان از آن فاصله گرفت.

 

وی با بیان اهداف دشمن از ایجاد فضای مجازی، عنوان کرد: دشمن همواره سعی دارد مطالب دروغ را در اذهان و باور مردم و به ویژه جوانان تزریق کند. جنگ نرم دشمن قاعده و قانون ندارد، آن‌ها همواره هجوم رسانه‌ای خود را در ابعاد مختلف در کشور ما پیاده کرده‌اند و در تلاش هستند تا اعتقادات، باورها و حتی مسائل سیاسی، امنیتی و اجتماعی ما را تخریب کنند.

دانشکده علوم قرآنی مراغه 

فرمانده پلیس فتای شهرستان ضمن اشاره به بیشتر بودن آسیب‌های فضای مجازی دختران نسیت به پسران، افزود: طبق بررسی‌های انجام گرفته از سوی کارشناسان، دختران بیشتر از پسران در معرض تهدید و آسیب‌های اجتماعی حاصل از استفاده بی‌رویه‌ی اینترنت قرار می‌گیرند و این بدان دلیل است که افراد سودجو با راه‌اندازی سایت‌های مختلف، اعم از تبلیغاتی، کاریابی و یا در غالب دوستی‌ها و ازدواج‌های اینترنتی، دختران جوان و ساده لوح را طعمه‌ی اهداف غیر اخلاقی و غیرقانونی خود قرار داده و آن‌ها را فریب می‌دهند و این امر باعث بروز مشکلات فراوان در جامعه و خانواده، برای دختران فریب خورده می‌شود و متأسفانه این رویه همچنان رو به رشد و در حال پیشرفت است.

 

وی در خصوص نشانه‌های اعتیاد به اینترنت، بیان داشت: برای این که بتوانیم فرد معتاد به فضای مجازی را بشناسیم باید رفتارهای او را مورد بررسی قرار دهیم. به طور مثال افرادی که به اینترنت اعتیاد دارند، نسبت به دیگران احساس تنش، عصبانیت و خستگی داشته و در زمانی که به اینترنت دسترسی ندارند، بیشتر عصبی و خسته و حتی در برخی مواقع این افراد دچار افسردگی، تشویش و عدم اعتماد به نفس، خشونت، علاقه به صرف زمان بیشتر در برابر رایانه، صرف نظر از انجام فعالیت‌های اجتماعی و تفریحی می‌شوند. وی با هشدار در مورد گوشیهای اندروید، عنوان کرد: سیستم عامل اندروید ضریب نفوذش بسیار بالاست و احتمال هک شدن آن توسط کاربران نیز ضریب بالایی دارد و درست بعد از هک شدن گوشی، اختیار آن از دست شما خارج می شود و کنترل کننده اصلی گوشی موبایل، دیگر صاحب گوشی نیست، بلکه هکر کنترل کننده اصلی است.

 

سرهنگ راستی، ضمن هشدار در مورد ذخیره عکس های شخصی درگوشیهای اندروید، افزود: بعضی از برنامه ها بعد از نصب از شما اجازه می گیرند تا در هر زمان، مکان و هر شرایط بتوانند بدون اجازه شما از دوربین گوشی تان به نفع خود استفاده کنند و هر زمان که خواستند بدون اجازه شما فضای اطرافتان را شنود کنند و حتی بدون اجازه شما به فایل های شخصی، یعنی فیلم ها و عکس ها، دسترسی داشته باشند، که این موضوع بسیار خطرناک و منشاء بسیاری از کلاهبرداری ها بوده است.

 دانشکده علوم قرآنی مراغه

فرمانده پلیس فتای شهرستان ضمن هشدار در مورد کارت های بانکی و رمزهای بانکی، عنوان کرد: برای استفاده از اینترنت بانک، باید از کارت بانکی استفاده شود. اینترنت بانک بسیار کار را سهل کرده اما این سریع بودن برای مجرمان هم هست. مجرمان در کمین هستند. عین صفحه بانک که شما می بینید، درست می کنند و آن را کپی می کنند. وقتی شما از اینترنت بانک استفاده می کنید نام بانکی را می زنید و لوگوی آن بانک را می بینید که چشمان تان به آن عادت دارد، از شما شماره مشتری و پسورد می خواهد. حتی صفحه کلید برای ایمنی بیشتر می بینید و حروفی که باید برای تایید آن را تایپ کنید، غافل از اینکه آدرس اینترنتی را چک کرده باشید. افرادی که می خواهند از اینترنت بانک استفاده کنند آدرس بانک را خودشان تایپ کنند.

 

وی در خصوص راهکارهای درمان معتادان به اینترنت بیان داشت: اولین راهکار درمان فرد معتاد به اینترنت این است که شخص در ابتدا بیماری خود را بپذیرد، سپس در طول روز، زمان مشخصی را صرف استفاده از اینترنت کند و در ساعت‌های دیگر خود را به انجام کارها و تفریحات دیگر مشغول کند. فرد باید یاد بگیرد که اینترنت بیشتر جنبه کاری دارد و نباید بیش از یک یا دو بار در روز به سراغ آن برود و باید به طور منطقی و صحیح از آن استفاده کند و بداند تمام زندگی در استفاده از اینترنت خلاصه نمی‌شود. در نهایت این فرد باید برای درمان کامل‌تر به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">