جشنواره « در محضر شهیدان » برگزار می شود
جشنواره «در محضر شهیدان » از سوی گروه شاهد و ایثارگر دانشگاه
به مناسبت " روز شهید " برگزار می شود
با توجه به جایگاه رفیع و والای شهیدان و ضرورت پاسداشت مقام شهادت و تعمیق رابطه جوانان، خصوصا دانشجویان علوم قرآنی با این مفاهیم ارزشمند، گروه شاهد و ایثارگر دانشگاه جشنواره "در محضر شهیدان" را با حضور تمامی دانشجویان دانشکده های علوم قرآنی برگزار نماید.
این جشنواره در 8 رشته برگزار می شود: شعر، داستان نویسی، نقاشی، عکاسی، سرگذشت نویسی (خاطره نگاری )، فیلم، کلیپ و نامه ای به شهید، که برای سه نفر برتر هر رشته، جوایز نقدی اهداء خواهد شد.
...
این جشنواره در 8 رشته برگزار می شود
که آیین نامه اجرایی هر رشته بصورت مختصر تقدیم می گردد :
* شعـر
-درمحتوای اشعار موضوعاتی همچون: پدران و مادران شهدا، جانبازان، فرزند شهید،همسران فداکار، بیداری اسلامی،شهدای مدافع حرم، شهدای منا وپیام شهیدان، لحاظ گردد
- متن اشعار در کاغذ A4 با فونت میترا واندازه 12 پرینت گرفته شود
- اسم شعر در صدر صفحه بصورت وسط چین قرار گیرد
- نام شاعر ومشخصات اعم از قالب شعر، دانشکده، رشته و شماره تماس در سمت راست بالای صفحه سمت راست، زیر اسم شعر قید شود
* داستـان نویسی
- متن داستان در کاغذ A4با فونت میترا واندازه 12 پرینت گرفته شود
- اسم داستان در صدر صفحه اول بصورت وسط چین قرار گیرد
- متن داستان ویراستاری گردد
- نام نویسنده ومشخصات اعم از قالب داستان، دانشکده، رشته و شماره تماس در سمت راست بالای صفحه سمت راست، زیر اسم داستان قید شود
* نقّـاشی
- در قطع های A4،A3 یا بوم صورت پذیرد
- در قالب تکنیک های مداد، آبرنگ، پاستل، ماژیک، زغال، رنگ روغن صورت گیرد
- نام نقاش ومشخصات اعم از تکنیک، دانشکده، رشته و شماره تماس در کادر 10 در 10 چاپ و در پشت اثر قسمت راست بالای صفحه نصب شود
- نقاشی ها در موضوعات شهدای مظلوم منا و مدافع حرم، شهدای یمن و انقلاب های اسلامی در اقصی نقاط جهان، والدین و فزرندان شهدا، شهید و جوان و یا ترکیبی از این موارد باشد
* عکّـاسی
- وسیله عکاسی اعم از دوربین و یا موبایل قید شود
- تصاویر برگزیده انتخاب و پس از ظهور همراه سی دی تصاویر ارسال گردد
- موضوع تصاویر بیشتر از مفاهیم زنده شامل دیدار با خانواده شهید ، پدرو و مادر شهید، بر سر مزار شهید، جوان و شهید و خانواده شهدا و جانبازان انتخاب شود
- توجه به ایده پردازی در انتخاب کادر، نور، زاویه و انتقال حس تصویر و...در امتیاز عکس اهمیت دارد
- قطع تصاویر ظاهر شده در قالب های استاندارد رایج باشد
- تصاویر با نرم افزار فتوشاپ و یا دیگر نرم افزار ها مونتاژ نشود و تصویری اصلی ارسال گردد
* سرگذشت نویسی(خاطره نگاری)
- باتوجه به لزوم ارتباط جوانان با خانواده های شهدا و جانبازان جهت انتقال ودایع انقلاب و دفاع مقدس و شناخت ایثارگری های ایشان برای انتقال به نسل های آینده در این بخش دانشجویان به دو صورت گروهی و انفرادی می توانند شرکت نمایند.
به این صورت که یکی از خانواده های شهدا یا جانبازان دفاع مقدس انتخاب شده و دانشجو با هماهنگی قبلی خدمت ایشان رسیده و خاطرات و زندگی شهید یا جانباز را به رشته تحریر در می آورد.
- انتخاب قالب نوشتاری می تواند یا بصورت داستان باشد یا بصورت ثبت خاطره
- شیوه نگارش و زاویه نگاه جدید به زندگی شهدا و جانبازان و خانواده ایشان، الگوبرداری و بهره مندی از سیره اخلاقی آنان و بیان ایثارگری و سختیهای خانواده شهدا بصورتی که قابل ارائه به نسل جوان امروزی باشد مورد توجه و اهمیت است.
- ارائه نگاهی جدید و خلاقانه جهت تعریف شهادت و جانبازی، لزوم احترام و ارتباط جوانان با شهدا و جانبازان بعنوان بنا کنندگان انقلاب الهی و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید با استفاده از آرایه های ادبی و بیان شیوا و روان حائز اهمیت است. در بخش گروهی حد اکثر سه نفر می توانند شرکت نمایند.
آثار می بایست در قطع A4با پویینت 12 و فونت میترا تایپ و ارسال گردد،حد اقل 3 صفحه و حد اکثر 6 صفحه
* فیلم کوتاه، کلیپ
- دراین بخش دانشجویان می توانند زندگی خانواده شهدا و جانبازان را به تصویر بکشند و یا با بهره مندی از تصاویر ایشان و ترکیب با بیانات مقام معظم رهبری و ... کلیپ های مفهومی و موثر تهیه نمایند.
- لزوم بهره مندی از آثار تصویری و قابل استفاده بودن آن از جهت ارزش محتوایی و تکنیک ساخت و کیفیت تصویر برداری و تصاویر ساخت کلیپ مورد توجه قرار گیرد.
- مفاهیم ارائه شده می تواند شامل مستند سازی زندگی یک جانباز و یا پدر و مادر یک شهید و ... باشد که نگاه جدید و انتقال مفهومی نو در امتیاز دهی به آثار تاثیر گزار است.
* نامه ای به شهیـد
تعداد سطور آزاد است
مهلت ارائه آثار، تا پایان فروردین 95 می باشد.