دیدار دانشجویان با آیت الله پور محمدی، نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان و امام جمعه مراغه
دیدار با آیت الله پور محمّدی
نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه
هم زمان با مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، دانشجویان دانشکده علوم قرآنی، با آیت الله پور محمّدی، نماینده استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه دیدار کردند.
آیت الله پور محمدی ضمن خیر مقدم گویی و ابراز خرسندی ازدیدار دانشجویان، فرمودند: باید به شما دانشجویان قرآنی از لحاظ اینکه در محضر قرآن هستید و خدمتتگزار قرآنی هستید تبریک گفت.
...
پیامبر اکرم (ص) در مضمون حدیثی می فرمایند که شریف ترین امت من کسانی هستند که حامل قرآن هستند و شب زنده دارند و به تحجّد و عبادت می پردازند، حامل قرآن به چه کسی گفته می شود؟ تنها کسی نیست که قرآن را زیبا قرائت می کند، حامل قرآن بالاتر از این مرحله است، کسی است که هم نسبت به قرائت قرآن آشنایی داشته باشد و همچنین با معارف و مفاهیم قرآنی آشنایی داشته باشد، خیلی ها هستند که با قرائت قرآن آشنا هستند ولی به قرآن عمل نمی کنند.
ایشان افزودند: علاوه بر این فرد باید رنگ قرآنی به خود بگیرد، چیزی نیست که از رنگ خدایی بالاتر باشد، انسان در برهه هایی از زندگی به خود توجه نمی کند باید به گذشته خود بنگرد و به مراحلی از زندگی که گذرانده دقت داشته باشد، شما دانشجویان قرآنی باید با دیگران تفاوت داشته باشید هم از لحاظ اطلاعات قرآنی و هم از لحاظ اخلاق و رفتار در اجتماع، استفاده از فرصت هایی که در اختیار داریم بزرگترین نعمت است، درس ها را باید عمقی خواند و به نمره فکر نکرد.
انسان نباید از تلاش و کوشش دست بردارد بایدبا همت عالی همیشه با علم و مطالعه سرو کار داشته باشید، وقتتان را تلف نکنید، برای وقت تلف کردن مزاحمت ها و سرگرمی های زیادی وجود دارد،اینترنت و کامپیوتر و غیره، ایشان در ادامه اذعان داشتند، سعی داشته باشید با مطالعه و کتاب انس بگیرید.
آیت الله پور محمدی تصریح کردند: علمای ما با کتاب به خواب می رفتند و با کتاب و مطالعه به صورت دائمی سروکار داشتند، خاطراتی که از دوران طلبگی و دانشجویی داریم این بود که اساتید بر مطالعه و نقش آن در زندگی تاکید داشتند، قوی بودن اراده و ثابت قدم و استوار ماندن در راه هدف از ملزمات موفقیت در علم و تحصیل است، در حالات خواجه نصیرالدین طوسی نقل شده که شبانه روز مطالعه می کرد و وقتی که پس از خستگی طولانی که به مطلب مورد نیاز دست پیدا می کرد این جمله را می گفت که کجا هستند شاهان و مملوکین که این لذتی را که از کشف معما به دست می آید را بچشند،لذا هدف شما عزیزان طی مدارک و مدارج بالای علم و تحصیل باشد و در کنار آن ارتباط با خدا را هم قوی کنید، عبادت، تحجّد، روزه داری و تحمل سختی برای خدا آن وقت است که انسان در مسیر خدا قرار می گیردو این از عنایات باریتعالی به انسان است، در ادامه این برنامه نیز دانشجویان به دیدار از قسمت های مختلف حوزه علمیه مراغه پرداخته و با امکانات آنجا آشنا شدند.