دانشکده علوم قرآنی مراغه

دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم . University of Quranic Sciences and Thoughts

تصوير استاتيك

دانشکده علوم قرآنی مراغه

دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم . University of Quranic Sciences and Thoughts

ساعت و تاريخ

تور تایلند
دانشکده علوم قرآنی مراغه

- آذربایجــان شرقـی. شهرستان مراغـه
- دانشکده علـوم قرآنـی مراغـه
- کدپستـی: 5514884179
- 37250995 041 دورنگار: 37237300 041

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

اسلاید شو

تماس با ما

اوقات شرعی

گالری عکس

گالری تصاویر قرآن آنلاین

اسلاید شو

شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۸، ۰۸:۲۵ ق.ظ

مقاله ای دیگر از دکتر محمدی راد

دانشکده علوم قرآنی مراغه پذیرش مقاله دکتر محمدی راد

در همایش ملی فرماندهی و مدیریت

مقاله دکتر حمید محمدی راد، رئیس دانشکده علوم قرآنی مراغه، در اولین دوره همایش ملی فرماندهی و مدیریت از منظر امیرمؤمنان علی(ع) پذیرفته شد.
این مقاله با عنوان «مبانی شایسته سالاری و شاخص های مدیریت در حکومت علوی»، به این همایش ارائه شده است.
لازم به توضیح است که اولین دوره همایش ملی فرماندهی و مدیریت از منظر امیرمؤمنان علی(ع) در تاریخ هفدهم شهریورماه در دانشکده افسری امام علی(ع) برگزار شد.

در چکیده این مقاله آمده است:

شایسته سالاری به معنایی رعایت تناسب مهارت و تخصص شاغل متعهد  با شغلش، در همه امور از جمله بخش مدیریتی جامعه از زیر ساختهای تحقق عدالت است و حُسن عقلی دارد چنانکه خلاف آن یعنی قرار دادن افراد غیر متخصص در جای افراد متخصص متعهد، تضییع حقوق شغل و شاغل است و تضییع حق مصداق ظلم و دارای قبح عقلی است.  نظام شایسته‌سالار، نظامی است که از یکسو شرایط و نیازمندی ها منصب و مقام را شناسایی کند و از سوی دیگر دیانت، مهارت و تعهد افراد را بررسی نماید و در نتیجه هر شایسته را بدون تأثّر از حبّ و بغض شخصی و جناحی، در جایگاه شایسته اش، قرار دهد به طوری که هر شخص منصف وآگاه به ویژگی های منصب و منصوب را قانع سازد . شایسته ‌سالاری علاوه بر مبنای عقلی دلیل نقلی نیز دارد، بر اساس آیات قرآن، فرشته های معترض بر خلافت حضرت آدم(ع) وقتی که از آگاهی او بر اسماء و خواص اشیاء مطلع شدند و فهمیدند که گزینش او بر اساس شایستگی بوده است، ساکت شدند و از این  توهم که او تنها به خاطر نژادش به این مقام برگزیده شده است، خداوند را تنزیه کردند و بر اساس فرمایش رسول گرامی اسلام "هرکس بدون مهارت بر کاری اقدام کند ضررش بیش از نفعش می باشد" . در این نوشتار سعی بر این است که ادله و مبانی شایسته سالاری به صورت تحلیلی بررسی شود تا بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

کلید واژه ها : شایسته سالاری، مبانی، حکومت علوی.


(مشاهده این خبر در سایت ایحاء)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">